Menu

Bliv sponsor

BK Union er den største idrætsforening i Nordvest, og vi bærer en vision om at etablere frugtbare samarbejder med erhvervsvirksomheder og lokale interessenter. Vores mål er at skabe værdi i lokalmiljøet gennem fælles bestræbelser. Vi stræber konstant efter at tilbyde vores medlemmer det allerbedste klubmiljø, hvor vores grundværdier Det forpligtende fællesskab – Respekt – Mangfoldighed – Socialt ansvar.

I BK Union betragter vi os selv som et fællesskab, hvor alle, inklusive sponsorer, er afgørende aktører snarere end blot bidragsydere. Vores sponsorer indtager en central rolle og bliver en integreret del af vores fællesskab, på linje med vores medlemmer og ansatte.

 

Som sponsor i BK Union bliver du en del af en ambitiøs verden, hvor vi ikke kun ser dig som en støtte, men som en aktiv deltager. Vi garanterer, at din virksomhed vil opleve vækst, etablering af nye relationer, deltagelse i sociale arrangementer og fuld aktivering af dit sponsorat. Med næsten 1500 medlemmer i Union har vi en betydelig gruppe af købestærke forbrugere, alle engagerede i at støtte vores sponsorer - en tendens, som vi allerede har set med vores nuværende samarbejdspartnere.

Din sponsorstøtte bidrager også til at forme en forening, der udgør rammen om mange menneskers sociale liv. Du hjælper med at udvikle talenter, skabe livslange venskaber, lære børn og unge om fællesskab og medmenneskelighed samt bevare glæde og frihed for mange mennesker. Hos os er et sponsorat derfor mere end blot økonomisk støtte - det er en central del af vores mission, og vi stræber efter, at du kan mærke den betydning, du har.

Hvis du har interesse i at blive en del af BK Union og støtte vores voksende forening og idrætsklub, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om de mange muligheder, der ligger foran os. Hvis du vil høre mere om dine muligheder hos Bk  Union.

 

Kontakt : 

Akeel Abbas , sponsor@bkunion.dk 

Luk