Menu

Drenge - 2016

Vil du spille sammen os?
Hvis du kunne tænke dig at spille på vores hold, så skriv til vores holdleder  og spørg hvornår du kan komme til prøvetræning. Så kan du se om det er noget for dig inden du melder dig ind. De første fire træninger er gratis, men herefter skal du melde dig ind i klubben. Du finder kontaktoplysningerne på holdleder og trænere lidt længere ned på siden.

Lidt om vores hold
Har vi fokus på at have det sjovt når vi spiller fodbold. Legen skal være i fokus, og den positive tilgang til spillet er vigtig for os. Desuden har vi stor fokus på kammeratskab på holdet og i klubben som helhed.

Men vi stræber også efter at blive dygtigere. Både som spillere og som hold.

Derfor er det vigtigt, at du passer din træning, at du deltager i alle de kampe du har mulighed for og at du er fokuseret og koncentreret når du deltager i vores aktiviteter.

Vi træner 2 gange om ugen hele året i gennem, med mulighed for ekstra træning én gang om ugen i sommerhalvåret. 

Holdet kan være fyldt op. Hvis har skrevet på ventelisten, skriv da også en mail til bkunion2016@hotmail.com så kan vi løbende holde jer opdateret om udsigten til ledige pladser på holdet. Samtidigt giver det os også mulighed for at kontakte jer direkte, hvis det pludseligt kan lade sig gøre at komme til prøvetræning

 

Luk