Menu

ER DU VORES NYE SPONSOR

image
07. februar 2024 kl. 12:16

Kære potentielle sponsor,

 

Vi i boldklubben Union er en dynamisk og ambitiøs klub, der er dedikeret til at udvikle og styrke vores medlemmer både fysisk og mentalt. Vi er en breddeklub, der favner mange forskellige aldersgrupper og niveauer inden for vores sport, og vores fokus er altid på at skabe et positivt og støttende miljø for vores medlemmer.

 

For at kunne fortsætte vores arbejde med at udvikle og motivere vores medlemmer, har vi brug for din hjælp. Vi søger sponsorer, der vil støtte vores klub både økonomisk og med deres knowhow og ekspertise. Som sponsor vil du få en unik mulighed for at blive en del af vores klub og vores fællesskab, og du vil samtidig kunne drage fordel af den positive synlighed og goodwill, som vores klub har i lokalsamfundet.

 

Vi tilbyder forskellige sponsorpakker, der kan tilpasses dine behov og ønsker. Vi kan bl.a. tilbyde sponsorering af vores trøjer, reklamer på vores hjemmeside og muligheden for at synliggøre dit firma ved vores arrangementer og turneringer.

 

Vi er overbeviste om, at et samarbejde med boldklubben Union vil være en win-win situation for både vores klub og vores sponsorer. Vi er åbne for en dialog omkring, hvordan vi sammen kan skabe de bedste resultater, og vi er altid villige til at tænke innovativt og kreativt.

 

Vi håber, at du vil overveje at blive sponsor for boldklubben Union , og vi ser frem til at høre fra dig.

 

Luk