Menu

BK Union udvidet i samarbejdet med Brøndby Masterclass til både drenge- og pigesiden

image
Monti Some
21. januar 2024 kl. 16:03
BK Union er fortsat en del af Brøndby Masterclass samarbejdet, men har nu udvidet det til både drenge- og pigesiden, hvilket resulterer i, at der bliver et RKT tilbud til de pigespillere der har ambitioner om at se hvor langt de kan nå og fortsat gøre det med BK Union, som lokal moderklub, men med Brøndbyernes IF som facilitator af de ekstra tilbud der skal til for at optimere udviklingen. 
Derfor har vi også trukket os fra det samarbejde vi havde med akademitræning i en anden københavnsk licensklub, da Brøndby Masterclass har et gennemarbejdet produkt på øverste hylde, som fuldt ud erstatter vores tidligere samarbejde.
Hvis man har en pige der gerne vil udvikle sig udover normen og gå efter en fodbolddrøm, som kræver optimering og styring af den nuværende situation så grib fat i Jeppe Ottow, Sportschef - Pigeafdelingen, BK Union.
Vi har flere mulighed for ligafodbold på pigesiden og uanset gør vi det vi kan for at udvikle den enkelte spiller i den retning de selv har et ønske om, nu med en ny medspiller i Brøndby Masterclass
Luk