Menu

Vil du være sponsor?

BK Union er en fodboldklub i Københavns Nordvest, hvor fællesskab, socialt ansvar og sportslige ambitioner går hånd i hånd.

Union X din virksomhed = Win-Win
Hvis din virksomhed skal sættes i forbindelse med 1000+ følgere på Facebook, have opmærksomhed på en hjemmeside med over 50.000 besøgende om året, hundredevis af tilskuere til 1.holdets hjemmekampe, en kæmpe ungdomsafdeling, en voksende fanklub, en klub der tager ansvar for lokalområdet og meget mere, så er chancen der nu. – Men kun i en begrænset periode.

Vi tager kun få nye sponsorer ind, således at vi kan give så meget som muligt retur til de virksomheder, der vælger at støtte en af Københavns Kommune mest målrettede, visionære og ambitiøse klubber.

Vi vil sikre os at din virksomhed for så meget opmærksomhed som overhovedet muligt online og offline via Unions store netværk.

Kontakt Søren Pedersen på tlf. 51 80 70 81, hvis du vil høre mere om dine muligheder hos Bk. Union. 

Union er en succeshistorie
BK Union er en fodboldklub i Københavns Nordvest, hvor fællesskab, socialt ansvar og sportslige ambitioner går hånd i hånd.

Vores ungdomsafdeling tilbyder kampe og træning for alle, uanset alder, køn eller baggrund, og har hold på flere forskellige niveauer.

Vi arbejder tæt sammen med lokale og nationale sociale aktører i både privat og kommunalt regi, og gør en ekstra indsats for at tilbyde socialt udsatte børn og unge et positivt fællesskab omkring sport.

Vi hjælper målgruppen med de udfordringer, der kan være i forbindelse med et aktivt foreningsliv, og arbejder således for, at alle børn og unge i Nordvest, har muligheden for et dynamisk fritidsliv.

Luk