Menu

Låge 21: 1. holdets anfører har en fortid blandt de store stjerner

image TP spillede på hold med FCK stjerner
21. december 2020 kl. 22:29
Thomas Schmidt Pedersen (TP) har spillet sammen med landsholdsspillere, men genfandt selv fodboldglæden i BK Union

Hvad er din tilknytning til BK Union?

Jeg spiller og er pt. anfører på 1. Senior.

Hvornår startede du med at spille fodbold og hvorhenne?

Som 4 årig i Københavns boldklub (KB).

Har du en klub med en særlig plads i dit hjerte og hvorfor?

Jeg har nok to klubber som jeg føler noget specielt for. I første omgang så er det KB/FCK, hvor jeg spillede fra jeg var 4 til jeg blev 18. Det er en fodboldopdragelse, som har gjort mig til den spiller, jeg er i dag, og har bidraget til en masse oplevelser og stærke værdier, som jeg for evigt vil have med mig.

Den anden er faktisk BK union. Da jeg kom til klubben, havde jeg egentlig ikke den store fodboldglæde mere. Dog har Union givet mig utrolig en utrolig lyst og forståelse for, hvad fodbold er, både på og uden for banen. - dette har dog også bidraget til, at mit levertal må være en smule forhøjet efterhånden.

Hvad er din største oplevelse fra din tid i den klub?

Min største oplevelse i FCK er nok, da vi vandt Danmarksmesterskabet i U19 ligaen. Det var et klasse hold, med et sammenhold og en del profiler, som også har slået igennem i dag - trods de var langt dårligere end mig, de fleste af dem 😉. Eller min første reserveholdskamp, da jeg kun var 16 år. I Union er det vores pokalkamp imod Horsens, pga. kulissen, fansene, og en klasse indskiftning af Morten Winther efter 75 min ca. Resten er dokumenteret på YouTube. (Link)

Er der nogen resultater i klubbens historie, som du vil fremhæve?

Der vil jeg holde mig til BK Union, hvor jeg gerne vil fremhæve den sæson, hvor vi rykkede op i Danmarksserien for første gang, i klubbens historie. Det var fantastisk.

Følger du stadig klubben?

Jeg er faktisk lidt nørdet hvad det angår, og har faktisk set en del kampe fra FCK’s U19 hold. Når jeg har tid. Derudover så føler jeg stadig for FCK, men har desværre kun nogle enkelte, som jeg kender på det nuværende hold.

Er der nogen i klubben, som du vil sende en julehilsen til?

Der er mange. Jeg kunne godt tænke mig, at sende en hilsen til Brian Riemer, som var min træner på U19 holdet. Han er en fantastisk person, som jeg aldrig vil glemme. Men tror han har lidt travlt med noget trænerarbejde ovre i England.