Nyt spændende trænerteam til U/15-drenge

BK Union ansatte d. 1/12-19 Robert Nielsen og Emil Jensen som nyt trænerteam omkring vores U/15-drenge. Velkommen til dem!

Efter en turbulent efterårssæson, hvor vi desværre måtte afbryde samarbejdet med cheftræner Martin Kannegaard, er der igen ro på bagsmækken hos vores årgang 2005-drenge. Et nyt trænerteam, bestående af den meget erfarne Robert Nielsen og den unge og dedikerede Emil Jensen, er nemlig blevet ansat til at videreføre de sidste års fantastiske resultater, hvor årgangen har spillet op med nogle af de bedste hold i København og på Sjælland.

Cheftræner Robert Nielsen, der har mere end 25 års erfaring som fodboldtræner og et væld af DBU uddannelser bag sig, er rigtig glad for at være startet i Union, og ser lyst på fremtiden. Han udtaler således:

“Union er jo en spændende klub, som har gang i et fedt projekt omkring ungdomsfodbold. Selvom vi virkelig går op i at vinde, så må vi ikke gå på kompromis med det sociale, og spillerne skal have plads til at have et liv ved siden af fodbolden. Vi håber at kunne tiltrække spiller fra næstøverste hylde, fordi vi netop går op i at vægte det sociale og det sportslige på en måde, hvor der er plads til skole, venner og fodbold.”

Med sig bringer Robert sin assistent- og målmandstræner fra sit seneste job i elitesatsningen A27 (AB Tårnby, Dragør og Kastrup) Emil Jensen. Han har på trods af sit relativt korte engagement i ungdomsfodbolden, allerede gennemført DBUs basis målmandstræneruddannelse M1. Emil glæder sig rigtig meget til at arbejde med de dygtige målmænd i truppen, og til at assistere omkring holdet som helhed.

“Jeg ser helt et stort potentiale på årgangen, og ser virkelig frem til for alvor at komme i gang efter nytår. ” udtaler Emil Jensen.

“Som man jo ofte ser i vinterpausen, så er der en håndfuld spillere der har valgt at skifte klub. Vi sagt farvel til 6 spillere, der gerne ville prøve noget nyt, og som måske også har følt sig usikre på hvad der kom til at ske i Union, når nu vi har stået uden træner i et par måneder. Det har vi fyld forståelse for, og vi ønsker dem alt mulig held og lykke i fremtiden. Vi har dog også sagt velkommen til 12 nye spillere, som er med til at styrke både startopstillingen og bredden i truppen”, udtaler leder af børne- og ungdomsafdelingen John Emil Winberg inden han fortæller lidt om vigtigheden af en bred trup:

“Det er super vigtigt for os, da vi i det sidste års tid har kæmpet med at stille et stabilt 2. hold. Den nød ser vi ud til at have knækket nu, og så håber vi på, at vi med ansættelsen af et stærkt og kompetent trænerteam, kan tiltrække nogle spillere til toppen af hierakiet. På trods af svingende resultater i efteråret, har vi holdt fast i vores plads i Liga 2, og vi føler os overbeviste om, at vi får tilgang fra en håndfuld dygtige spillere, der gerne vil spille fodbold i en seriøs breddeklub, hvor der er plads til både det sociale og fodbold på højt niveau.”

Holdet træner mandag fra 18.00-19.30, og tirsdag og torsdag kl. 16.30-18.00. Alle dage trænes der på Genforeningspladsen. Ønsker du at komme til prøvetræning, så kontakt cheftræner Robert Nielsen på tlf: 26111198.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*