Sejr i 1. træningskamp

Det er blevet en tradition, at BK Unions bedste mandskab spiller træningskamp mod Herstedøster fra Sjællandsserien og de var da også modstanderen i årets første træningskamp, der blev spillet lørdag formiddag på Genforeningspladsen. Hele syv spillere var draget på skiferie, så Union stillede et lidt blandet hold til kampen, hvor der også blev prøvet et par nye spillere af. 

Det gik ganske godt med noget fornuftigt spil – taget i betragtning at det var første træningskamp. Union bragte sig på 3-0 inden, at luften gik lidt af ballonen til sidst og Herstedvester kunne score to gange til slutresultatet 3-2.

Det var en tilfreds Morten Vinther, der roste holdet for indsatsen efter kampen. Dagens målscorere var  Jakob Jakob Østbjerg, Ilber Beciri og Nikki Petersen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*