Julequiz: 15. december

Julekalenderquiz:

1. dec. For år tilbage fejrede BK Union et stort jubilæum, som blev fejret på Genforeningspladsen med besøg af Oldboys landsholdet med blandt andet Michael Laudrup på holdet og Svend Gehrs som kommentator. Klubben har efterhånden en del år på bagen, men hvornår blev den stiftet? (Der skal svares år og dato)
2. dec. I øjeblikket spiller BK Unions bedste mandskab i Danmarkserien, hvilket er den højeste række, som holdet nogensinde har spillet i. Inden da spillede holdet en årrække i Københavnserien. Da klubben i i 2009 rykkede op i Københavnsserien skete det efter et drama med to mål i de døende minutter. Hvem slog Union i den sidste kamp? 
3. dec. Igennem tiden har der spillet flere spillere i Union, der siden er flyttet til andre klubber og fået en flot karriere. I disse år arbejder Union sammen med Brøndby IF, som en del af deres masterclass samarbejde. Allerede inden dette samarbejde startede opfostrede Union en spiller, der skulle blive 1. holdsspiller i Brøndby og spillede flere sæsoner for vestegnsklubben. Hvad hedder denne spiller?
4. dec. Union har en klubsang, der hedder “Union er min ven”. Den kender de fleste i og omkring klubben, men hvem har egentligt skrevet sangen?
5. dec. Den mest prestigefyldte titel i Union er titlen “Årets Unioner”, som gives til en person, der har givet noget til fællesskabet og været noget for andre i og omkring BK Union. Hvem blev årets Union’er i 2019?
6. dec. En af Unions 1. holdsspillere har en lillebror med stjernestatus indenfor eSport, hvor han er stjerne på Astralisholdet. Hvad hedder Unionsspilleren og hvad hedder hans lillebror?
7. dec. Bo Sten Hansen har været formand for BK Union siden 2004. Bo er således ansigtet udadtil for bestyrelsen, men i bestyrelsen sidder også en række andre folk med tilknytning til Union. På posten som kasserer har Bo haft en trofast støtte igennem sin formandstid, men hvad hedder kasseren?
8. dec. I klubhuset hænger en række forskellige holdbilleder. På et af billederne ser man en række af klubbens ældre koryfæer og så ser man en af deres holdkammerater, som nogle husker som vært for Lørdagslotto. Men hvad hedder denne tidligere Lottovært og Unionspiller?
9. dec. Unions bedste mandskab spillede sig i denne sæson frem til Sydbank Pokalens 2. runde, hvor holdet tog i mod AC Horsens i en imponerende kulisse på Genforeningspladsen. På trods af denne flotte præstation var det ikke klubbens bedste pokalpræstation i denne sæson. Et andet hold formåede nemlig at gå hele vejen til pokalfinalen, som desværre blev tabt. Hvilket hold nåede pokalfinalen og hvem tabte de til i finalen?
10. dec. Der har igennem tiden spillet en del målkonger i Union. I denne sæson blev der tilføjet en ny, da en spiller i har spillet 20 kampe og lavegt 35 mål. Heraf alene 25 mål i 10 kampe i foråret. Men på hvilket hold spiller denne spiller og hvad hedder han?
11. dec. I foråret spillede Unions 2. senior i Serie 1 efter at være rykket op i sidste sæson med trænerne Mads Porsborg og Mikkel Mandrup. En af stamspillerne på oprykningsholdet måtte dog trække sig fra 2. holdet i Serie 1, da han ved siden af selv at spille er dommer, hvor han dømmer Serie 1. Selvom at han dømmer i den anden Serie 1 række, er det ikke tilladt at dømme og spille i samme række. Hvem er denne spiller/dommer?
12. dec. Union er ikke et unikt navn. Boldklubben Union deler således navn flere andre klubber. Foreksempel Union Berlin der i denne sæson er at finde i Bundesligaen for første gang og som præsterer bedre end deres budget tilsigter de burde kunne. Faktisk har klubben også en navnebror i Sverige, hvor der også findes et hold, der hedder BK Union. Holdet kommer fra Vilshult, som ligger ca 110 km fra Helsingborg. Men selvom man ikke skulle tror det, så har den danske BK Union ikke altid heddet Union. Hvilket navn havde klubben, da den blev stiftet?
13. dec. Unionmålmand Andreas Dyhr var med i pokalkampen mod AC Horsens. Det var dog ikke første gang, at han deltog i en spændende pokalkamp. Han har tidligere i karrieren spillet for et undertippet seriehold, hvor han var tæt på en sensation mod et Superligahold. Hvilket hold spillede Andreas Dyhr for og hvilket superligahold mødte han?
14. dec. Genforeningspladsen er Unions ubestridelige hjemmebane og har efter ombygning udviklet sig til et rigtigt godt sted at gå til fodbold med en god stemning. Men det har ikke altid været hjemmebane for Bk. Union, der tidligere var en fælledklub med tilknytning til Nordvest. Hvornår flyttede klubben til Genforeningspladsen? 
15. dec. Efterårssæsonen har ikke været den bedste for Danmarkserieholdet, der til tider dog også har haft vanskelige betingelser for at præstere. Til eksempel har holdet anvendt hele fire målmænd i efteråret. Hvem er disse fire spillere?
16. dec.  
17. dec.  
18. dec.  
19. dec.  
20. dec.  
21. dec.  
22. dec.  
23. dec.  
24. dec.  

Årets julekalender består af en quiz med 24 spørgsmål. Hver dag kl. 12.00 offentliggøres dagens spørgsmål. Efter d. 24. December skal besvarelser med navn og adresse sendes til Mads Andersen på madsandersen85@gmail.com og vinderne vil blive offentliggjort mellem jul og nytår. Der er præmier til de seks bedste quizdeltagere.

1. præmie: Kamptrøje
2. præmie: Halstørklæde lux
3. præmie: Pokaltrøje
4. præmie: Hue
5. præmie: Halstørklæde standard
6. præmie: Halsedisse

Blandt alle deltagere trækkes lod om 3 x Sparkling Tea Vinter + den unikke pokalplakat.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*