Julequiz: 6. december

Julekalenderquiz:

1. dec. For år tilbage fejrede BK Union et stort jubilæum, som blev fejret på Genforeningspladsen med besøg af Oldboys landsholdet med blandt andet Michael Laudrup på holdet og Svend Gehrs som kommentator. Klubben har efterhånden en del år på bagen, men hvornår blev den stiftet? (Der skal svares år og dato)
2. dec. I øjeblikket spiller BK Unions bedste mandskab i Danmarkserien, hvilket er den højeste række, som holdet nogensinde har spillet i. Inden da spillede holdet en årrække i Københavnserien. Da klubben i i 2009 rykkede op i Københavnsserien skete det efter et drama med to mål i de døende minutter. Hvem slog Union i den sidste kamp? 
3. dec. Igennem tiden har der spillet flere spillere i Union, der siden er flyttet til andre klubber og fået en flot karriere. I disse år arbejder Union sammen med Brøndby IF, som en del af deres masterclass samarbejde. Allerede inden dette samarbejde startede opfostrede Union en spiller, der skulle blive 1. holdsspiller i Brøndby og spillede flere sæsoner for vestegnsklubben. Hvad hedder denne spiller?
4. dec. Union har en klubsang, der hedder “Union er min ven”. Den kender de fleste i og omkring klubben, men hvem har egentligt skrevet sangen?
5. dec. Den mest prestigefyldte titel i Union er titlen “Årets Unioner”, som gives til en person, der har givet noget til fællesskabet og været noget for andre i og omkring BK Union. Hvem blev årets Union’er i 2019?
6. dec. En af Unions 1. holdsspillere har en lillebror med stjernestatus indenfor eSport, hvor han er stjerne på Astralisholdet. Hvad hedder Unionsspilleren og hvad hedder hans lillebror?
7. dec.  
8. dec.  
9. dec.  
10. dec.  
11. dec.  
12. dec.  
13. dec.  
14. dec.  
15. dec.  
16. dec.  
17. dec.  
18. dec.  
19. dec.  
20. dec.  
21. dec.  
22. dec.  
23. dec.  
24. dec.  

Årets julekalender består af en quiz med 24 spørgsmål. Hver dag kl. 12.00 offentliggøres dagens spørgsmål. Efter d. 24. December skal besvarelser med navn og adresse sendes til Mads Andersen på madsandersen85@gmail.com og vinderne vil blive offentliggjort mellem jul og nytår. Der er præmier til de seks bedste quizdeltagere.

1. præmie: Kamptrøje
2. præmie: Halstørklæde lux
3. præmie: Pokaltrøje
4. præmie: Hue
5. præmie: Halstørklæde standard
6. præmie: Halsedisse

Blandt alle deltagere trækkes lod om 3 x Sparkling Tea Vinter + den unikke pokalplakat.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*