Fjerde målmand og niende nederlag

Foto: Christian Ove Carlsson

Unions bedste mandskab er hårdt ramt på skadeslisten, selvtilliden og marginalerne for tiden. Lørdag blev det på hjemmebane til et 3-1 nederlag til GVI, som holdet ellers havde slået tidligere på sæsonen. Den mangeårige Unionmålmand Morten Winberg fik debut i Danmarkserien og er dermed den fjerde målmand, som holdet har anvendt i efteråret. Vi har snakket med ham om kampen:

Du fik din debut i Danmarkserien, hvordan var det?

Jeg får debut fordi, at Andreas (Dyhr) var småskadet og var tvivlsom til kampen, men han starter inde og må udgå i pausen og vores normale andenmålmand skulle spille for andetholdet, så der var ikke så mange andre tilbage til at stå end mig.

I taber kampen 1-3. Var det et retfærdigt resultat?

Ja desværre taber vi kampen, vi får en skidt start på første halvleg, hvor de scorer 2 mål og ville det mere end os, virkede det som om. Vi kommer meget bedre ud til pausen og jeg syntes klart, at vi er bedst i anden halvleg, så jeg syntes at et uafgjort resultat ville have været fair.

Hvordan var det at få debut i Danmarkserien?

Jeg løber i pausen spiller lidt frem og tilbage med Anas og så høre jeg Casper j kalde, min første tanke var FUCK! Så bliver jeg lidt små nervøs og kan mærke adrenalinen i kroppen, men da dommeren fløjter op igen er jeg klar og syntes, at det gik udemærket, jeg er i hvert fald tilfreds med mig selv.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*