Nederlag til topholdet

Bredden i 1. holdstruppen bliver testet i øjeblikket, hvor en lang række spillere er ude med skader. Det betyder samtidig at nye folk får chancen og de gjorde en fornuftig indsats lørdag, hvor det dog blev til et nederlag på 4-3 på udebane mod AB Tårnby, der med sejren topper rækken.

Union kom ellers tidligt foran på mål af Methi Djemai på dette tidspunkt kunne holdet dog være bagud, men en godt spillende Jonas Arpe i målet holdt Union inden i kampen. 1-1 resultatet holdt til pausen, men efter 20 minutter i 2. halvleg havde AB Tårnby bragt sig foran 3-1. Indskiftede Ilber Beciri skulle dog blot bruge få minutter på banen for at skabe ny spænding, det holdt dog kun syv minutter inden Årnby afgjorde kampen til 4-2. Et par minutter før tid fik Thomas Pedersen dog reduceret til slutresultatet 4-3. 

Det er naturligvis ikke sjovt at tabe, men bedømt på chancer var det et retfærdigt resultat. Træner Morten Vinther kunne dog glæde sig over, at truppen fik vist, at der er kvalitet at trække på også når skader og karantæner melder sig. Kampen gav også debut til Anass Bioue, der fik et lille kvarter på banen. 

Næste weekend byder på et rigtigt bundbrag når GVI kommer på besøg på Genforeningspladsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*