2. holdet kæmper med om oprykning

Unions 2. hold spiller i denne sæson i Serie 2 efter sommerens nedrykning fra Serie 1. Pt. fører holdet an i en meget tæt pulje, hvor fem kampe er vundet, tre tabt og ingen spillet uafgjort. Kun tre point skiller Union på 1. pladsen fra Sønderbor Fight på 8. pladsen. Holdet spillede senest i torsdags, hvor det på hjemmebane blev til en 2-1 sejr over FA 2000 i en kamp, hvor holdet ikke var uheldige med at tage alle tre point. 

De resterende kampe er alle mod hold, der også kæmper med i toppen og næste kamp er lørdag kl. 11.15 på kunststofbanen ved Valby Idrætspark, hvor holdet skal op imod PI Fodbold. Stillingen og kampprogrammet kan ses her.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*