Bedre præstation – samme resultat

Foto: Christian Ove Carlsson

Efter en dårlig præstation og nederlag til Greve i sidste weekend var det et oplagt Union hold, der tog i mod Ishøj hjemme på Genforeningspladsen lørdag middag. Unions præstation var da også bedre end sidste weekends, men samtidig var holdet oppe mod en stærk modstander i fortsat Nicki Bille løse Ishøj. 

Ishøj kom foran 1-0 kort før pausen, da Yusef Ghani på flotteste vis flugtede en bold ind fra kanten af feltet. Samme Ghani burde dog have bragt Ishøj foran tidligere, da han bragte en 100 pct. chance helt fri for mål. Christian Offenberg havde også muligheden for at bringe Ishøj foran, men måtte se Unionkeeper Andreas Dyhr snuppe sit straffeforsøg på flotteste vis. 

Ishøj viste sig som et stærkt mandskab, men pludselig tog den indskiftede venstreback for Union Obaida Itr et ryk op af venstrekanten, hvor han spillede bande med en medspiller og derefter satte bolden op i hjørnet til udligning. På dette tidspunkt så det ud til, at Union måske kunne snuppe minimum det ene point. Men efter en lidt tilfældig mulighed afgjorde udeholdets Mohamed Azaquoun opgøret til en fortjent 2-1 sejr til Ishøj. 

Union kunne trods alt glæde sig over en præstation, der pegede mere fremad end sidste uges. Det var samtidig en god dag i flot vejr på Genforeningspladsen, hvor mange tilskuere var mødt frem. Ishøj havde mange fremmødte fans og det må vidne om det stærke sammenhold i klubben, der også har formået at tiltrække en lang række spillere fra forskellige divisionshold henover sommeren…

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*