Ude godt og hjemme skidt

3 hjemmekampe har Unions Danmarkseriemandskab spillet i turneringen i denne sæson. Det har resulteret i 0 point og en målscorere på 3-9 i tillæg skal det siges, at modstanderne i disse kampe ikke har spillet prangende og at Union har fået rødt kort i to af kampene. Dette skal holdes op imod, at Union har fået 7 point i fire udekampe og i to af dem har spillet noget af det bedste, som holdet har præsteret. Så hvad er det der foregår? Det er der ingen tvivl om, at trænerteamet går og grubler over.

Lørdag var det bundholdet Greve, der var på besøg. De kom hurtigt foran 2-0 efter Union blandt andet havde foræret gæsterne en scoring. Union fik dog udlignet på to mål af Nicolai Laursen, der var en af Unions bedste og med lidt held kunne have scoret yderligere.

I starten af 2. halvleg sidder Union på spillet og det ser ud til, at de vil kunne score, men langsomt kommer Greve mere med og det er ikke helt overraskende, da de pludselig scorer. Union formår ikke at svare igen. Som tilskuer var det en lidt deprimerende oplevelse – ikke blot fordi Union tabte, men også fordi, at det var en dårlig fodboldkamp, der egentligt mindede meget om kampen mod AB Tårnby, der også blev tabt.

Det positive der kan tages med er, at det næsten kun kan gå fremad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*