Hård sæsonstart

Union overraskede i pokalen ved at slå B93 ud, men i turneringen er holdet kommet dårligt fra start. Nederlaget til KFUM og det uafgjorte resultat mod Avedøre blev lørdag fulgt op af et 3-0 nederlag til AB Tårnby på hjemmebane.

Union spillede ikke nogen god kamp og blev ikke rigtigt farlige for AB Tårnby, der førte 1-0 ved pausen og scorede to mål mod slutningen af kampen. Et point i tre kampe er ikke en god start, men det er også nødvendigt at gå lidt bagom resultaterne. I første kamp mod KFUM spillede Union i undertal i mere end en halvleg i en kamp, hvor det stod 0-0, da Union blev reducerede til 10 mand. 1-1 i Avedøre var isoleret et godt resultat.

Lørdagens nederlag var et resultat af, at Union ikke spillede godt, men når holdet har erkendt det, skal det også nævnes, at holdet savnede fire store profiler i kampen, Union lejren følte ikke dommeren var venligt stemt med et tvivlsomt dømt straffe i mod og en meget meget hård udvisning af Nicolaj Søgaard Laursen samt en skade til Obaida El-Itr efter holdet havde brugt alle udskiftninger. Skaden betød derfor, at Union måtte spille kampen færdig med blot ni mand, hvor af Mathias  “Tisse” Edellmann var på banen for første gang i 8 måneder og Jonas Møller i 5 måneder. Det positive er naturligvis, at de to stærke spillere igen er i spil til holdet.

Alt i alt var der ikke meget at tage med fra en skuffende lørdag andet end tørsten efter revanche på lørdag, hvor GVI tager i mod kl. 13.00 i Nymosen.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*