Rødt kort og fejl kostede dyrt i premieren

Foto: Christian Ove Carlsson

Der var lagt op til en dejlig fodboldeftermiddag lørdag på Genforeningspladsen, hvor solen skinnede og mange tilskuere var mødt frem for at se Union tage i mod lokalrivalerne og oprykkerne fra KFUM. 

Det blev aldrig den mest velspillede kamp og man kunne se på spillerne, at det var varmt inde på banen. Første halvleg var meget chancefattig og to af de mest bemærkelsesværdige situationer var uddelingen af to advarsler. Desværre for Union var begge de to gule kort til David Rossander, der derfor måtte forlade banen kort for pausen. Advarslerne kunne forsvares, men det var nok ikke i alle kampe, at de var blevet uddelt. 

Union havde ellers siddet på det meste af spillet i første halvleg, hvor KFUM stod lavt og satsede på kontra. Med udvisningen blev kampbilledet mere åbent i 2. halvleg. Der skulle dog to fejl til i Unionforsvaret for at KFUM fik scoret. Først mistede Union bolden i et opspil i højresiden, som blev straffet af KFUM og efterfølgende lavede Rasmus Lucht, der efter udvisningen var flyttet i midterforsvaret, en fejl, der gav en friløber til og scoring til 2-0. 

På dette tidspunkt forventede de fleste nok at kampen var afgjort, men pludselig lavede Uffe Troensegaard en god aktion på højrekanten, hvor han sendte den fladt indover, hvor indskiftede og debuterende Saddeque Shahzad, der er kommet fra Ishøj, kom først på bolden og skubbede den i nettet. Efterfølgende pressede Union på og fik en del tilløb til store chancer, desværre udmøntede det sig ikke i scoringer og til slut løb KFUM kontra og lukkede kampen til 1-3.

Alt i alt var det en kamp, der burde have givet tre point men rødt kort og store personlige fejl gjorde, at det ikke var muligt. Udover målscorer Saddeque Shahzad havde Union to debutanter, der begge gjorde en god figur. Sophus Købke på højreback og Jakob Østbjerg Jørgensen, der spillede på den centrale midtbane.

Allerede tirsdag er Union i aktion igen, når B93 kommer på besøg i pokalturneringen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*