Nederlag og sejr i træningskampene

Danmarksserietruppen er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson og har spillet træningskampe de seneste to lørdag. Sidste lørdag blev det til et 3-2 nederlag til Herlev, der i den seneste sæson sluttede nummer 2 i danmarksseriens pulje 1. 

Denne lørdag var BK Skjold, der er trænet af den tidligere Unionspiller Mads Hadberg, fra københavnsserien på besøg hos Union. Union manglede en lille håndfuld spillere til kampen og havde en række forskellige prøvespillere med. Union vandt 2-0 og spillede i følge cheftræner Morten Vinther en diciplineret kamp, hvor der blev lukket godt af og man spillede med stor tåmodighed. Blandt målscorene var Danny Andersen, der dermed har scoret i begge træningskampe. Christian Hammerum stod mellem stængerne og præsterede en klasseredning mod slutningen af kampen.

Union spiller allerede igen på tirdag, hvor der er generalprøve på udebane mod Liria kl. 18.30, Klausdalsbrovej 500, 2730 Herlev.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*