Union skal møde B93 fra 2. division i pokalen

Foto: Christian Ove Carlsson

Union kvalificerede sig til 1. runde af Sydbank Pokalen ved at slå GVI og i dag blev der så trukket lod. Union får en svær modstander i 2. divisionsholdet fra B93. B93 træder ind i turneringen i denne runde og i den forgange sæson kvalificerede B93 sig til oprykningsspillet i 2. division, hvor holdet sluttede på en 8. plads.

Træner for 1. holdet Morten Vinther er godt tilfreds med lodtrækningen: “Det havde kun været sjovere med lokalopgør mod enten Brønshøj eller Vanløse, men et opgør mod B93 kan vi vel også kalde et lokalopgør.” Med kun 5,3 km imellem klubberne er det vel også fair at kalde det er lokalopgør.

Kampene i 1. runde af pokalturneringen er programsat til d. 6-8. august og Union har som lavest rangerende hold hjemmebane i opgøret.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*