Union on Tour

U11-Drenge havde stor oplevelse i Holland
Det var en busfuld spændte drenge, der midt om natten tog på deres første udenlandseventyr i Holland. Hele himmelfartsferien blev tilbragt med et tæt program af fodbold, fodbold og fodbold til Brabant Cup, en stor turnering i Schijndel i det sydøstlige Holland. Alle årgange fra u9 til u19 havde massiv deltagelse fra Tyskland, Frankrig, Belgien, Danmark og naturligvis Holland.

Således kunne BK Union stille med hele tre hold i den for os uvante syvmandsdisciplin. I alt 27 spillere, seks trænere og seks medfølgende forældre var vi. Og programmet lå så heldigt, at vi i næsten alle de i alt 18 kampe fik mulighed for at støtte hinanden undervejs over de to varme og festlige spilledage.

De andre deltagende hold matchede for det meste vores niveau med nogle tætte, spændende kampe. Vi var kun de berømte små marginaler fra at få alle tre hold i kvartfinalerne, og igen fra at vinde finalen, der endte 0-1 efter flere gode chancer i begge ender. Således blev det til henholdsvis en 2., en 6. og en 11.-plads til de unge talenter.

Men den måske største triumf kom som en overraskelse under præmieceremonien. Arrangørerne havde undervejs bemærket drengenes pæne spil og gode sportsånd. Og hele BK Union blev derfor kaldt op på scenen til modtagelse af Fair Play-prisen.

Også U/14 tog metal med hjem til Genforeningspladsen

Vores dygtige drenge fra årgang 2005 deltog også i turneringen i Brabant. Efter en flot turnering og puljespil, endte drengene i finalerunden med to hold fra samme klub. Her blev drenge fra Nordvest henvist til en 3. plads, men kunne trods alt tage en pokal med hjem fra turen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*