2005-drenge i den nye Liga 2

BK Unions talentfulde 2005-drenge, har fået en plads i DBUs U/15 Liga 2.

På trods af et nyt licenssystem, der har gjort det endnu svære for klubber som Union at deltage på øverste niveau, så har drenges flotte spil og resultater gjort, at DBU har tildelt os en plads i U/15 Liga 2. Det er virkelig flot. Naboklubber som eks. Brønshøj og Vanløse har ikke fået plads i ligaen, hvilket sætter præstationen godt i relief. Drengene er med blandt de bedste.

Men holdet er ikke kommet sovende til succesen, og også i den nye sæson er drengene og staben rundt om truppen nød til at være klar fra start. Derfor inviterer klubben til en opstartsuge i den sidste uge af sommerferien.

Træningslejr+Åben træning
Ugen vil selvfølgelig have fokus på at gøre de dygtige spillere klar rent sportsligt. Men det er også vigtigt, at vi får rystet truppen sammen efter sommerferien. Derfor er der både lagt træningspas og sociale arrangementer ind i ugens løb.

Udover at gøre holdet klar til en ny sæson, så vil vi også bruge ugen til se nye spillere an, så vi kan lave to slagkraftige hold og sikre, at så mange som muligt får spilletid hver uge. Derfor inviterer nysgerrige spillere til åben prøvetræning i løbet af ugen.

Så kender du en dygtig spiller i årgang 2006-2004 der kunne tænke at prøve sig af på øverste niveau, så send dem afsted mod Union. Tilmelding til prøvetræning sker via mail@bkunion.dk.

Styrket setup
Udover træningslejren kommer vi også til at styrke setuppet omkring holdet. Vi kommer til at tilknytte Ian Melhede som mentaltræner. Han A-licens, 16 års erfaring fra Brøndby IF og er uddannet mental coach med idræt som speciale.

Foruden mentaltrænerenbestår trænerteamet nu af cheftræner, ass. træner og målmandstræner, der alle har DBU-uddannelser i rygsækken. Derudover har har holdet en fysisk træner tilknyttet, som har to årtiers erfaring fra det tidligere fitness.dk og pt. er ansat i SATS.

Desuden arbejder vi på skabe et endnu bedre B-hold, hvor vi har to faste og stabile DBU-uddannede trænere omkring holdet, og hvor god træning og det sociale liv på hele årgangen, skal være med til at tiltrække nye spillere, der kan være med til at sikre kvalitet og bredde i hele truppen.

Så alt i alt, er det et super godt setup der er omkring holdet.

Som en ekstra krølle på halen, har vi modtaget fondsmidler til at gøre klubhuset og omklædningsrummene endnu federe end de er i dag. Tanken er at de ældste ungdomshold slev skal være med til at indrette de fysiske rammer, ud fra de ønsker de har. Om det er indkøb af PlayStation, grafitti i omklædningen eller noget helt tredje, må tiden vise, men i løbet af efteråret, laver vi i en arbejdsdag hvor de unge selv får mulighed for at præge hverdagen i klubben

Vi er stolte over drengenes præstationer og er spændte på en ny lærerig sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*