Se hvem Union skal møde i Danmarkserien i den kommende sæson

Kl. 12.00 mandag blev der trukket lod til den kommende sæsons danmarkseriepuljer og lodtrækningen betød, at Union igen får fornøjelsen af en række nye modstandere. Unions Danmarkseriepulje 2 ser således ud:

AB Tårnby: Så er det tid til en tur til Ugandavej igen! Sluttede som nummer 8 i Danmarksseriens pulje 1 og et hold Union tidligere har mødt i de københavnske rækker. Var tidligere en del af AB70, hvor det eneste tilbage vist er en glemt hjemmeside http://www.ab70.dk/

Frederikssund: Vandt Sjællandsseriens pulje 1. I kampen om sjællandsmesterskabet mod vinderen af den anden Sjællandsserie, Køge Nord, tabte Frederikssund 6-0.

Ishøj: Union var også i pulje med Ishøj i den forgangne sæson, hvor det blev til to uafgjorte kampe og et nederlag. De sidste nederlag var på 3-0, hvor Ishøj havde en 41 årig målscorer, det skulle vi gerne forhindre i den kommende sæson.

GVI: Endte på en midterplacering i Danmarkserien pulje 1 og blev slået ud af pokalturnering af Union for et par uger siden. Vi skal på forhånd beklage til Helle, at Den Røde Hær nu vender tilbage til Mosen og slår på tromme minimum én gang i den kommende sæson!

Karslunde: Ja, det er andet end en tank på motorvejen…. Har Union tidligere mødt og slået i en træningskamp. Holdet endte 3’er i den forgangne sæson i Danmarkserien pulje 1.

Avedøre: Et nyt bekendtskab for Union, der sluttede den forgangne sæson som nummer 4 i Danmarksseriens pulje 1. Blandt Avedøres tidligere koryfæer er Riffi Haddaoui, der i dag ernærer sig som festkanon og er bagmand bag “Vi elsker 90’erne” festerne.

Greve: En tidligere storsatsende klub bakket op af Jan Bech Andersen, der nu er i Brøndby. De har måtte skåre lidt ned og sluttede andensidst i Danmarkserien pulje 1 i den forgangne sæson.

KFUM: Vi efterlod KFUM som midterklub i Københavnserien. I vores fravær har de tilsyneladende vokset sig stærke og vandt Københavnserien. Vi ser frem til at genoplive slaget om Nordvest.

B1908: Revanche, Revanche, Revanche. Dette er en drømmelodtrækning, man slår ikke ustraffet Union med 8-0. Der er lagt i kakkelovnen!

Den kommende sæson er speciel på den måde, at nummer 1 i rækken ikke er sikret oprykning, men skal i oprykningsspil mod de tre andre ettere, hvoraf tre hold rykker op i 2. division.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*