2. holdet rykker ned i Serie 2

Unions 2. hold spillede lørdag en afgørende kamp mod Frem om at undgå nedrykning fra Serie 1. Union skulle have minimum 1 point for at sikre sig en ny sæson i Serie 1, men det var holdet langt fra at opnå. Ved halvleg førte Frem 2-0 og de endte med at vinde 3-0. Det var ikke et skræmmende Frem hold, men Union var ikke godt spillende. Efter kampen var træner Martin Kannegaard skuffet og han var ikke tilfreds med spillerne, som landt andet vandt for få nærkampe.

Med nederlaget var der ikke andet for Union end at håbe på hjælp fra andre resultater, KFUM overrasker dog desværre og vinder over topholdet B1908, hvilket betyder, at de overhaler Union og efterlader Union til nedrykning sammen med Skovshoved. Efter sommerferien er Unions 2. hold således at finde i Serie 2.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*