Kæmpe øretæve på Amager

Lad det være sagt med det samme – det var ikke sjovt for BK Union lørdag på Amager. 1. holdet fik en kæmpe øretæve på 8-0 og denne skribent ved faktisk ikke, om Unions 1. hold tidligere har fået en lignende øretæve i en turneringskamp. Det er naturligvis meget utilfredsstillende, men man også sige, at den perfekte storm ramte holdet. 

Det skal ikke være en undskyldning men en forklaring, at holdet var uden en lang række stamspillere og flere spillere spillede uden at være på toppen, i starten af kampen måtte Sam Shephard udgå med, hvad der desværre lignede en alvorlig knæskade, der var indkaldt en oldboys spiller, da man ikke ønsker at svække 2. holdet, der kæmper for overlevelse i Serie 1 og måske vigtigst af alt for resultatet er, at holdet på dagen begik et hav af personlige fejl, der straffes på Danmarksserieniveau.

På den positive side kan det nævnes, at holdet har en mulighed for at vaske pletten væk allerede onsdag, hvor der er pokalopgør mod GVI, der også ligger i Danmarksserien.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*