Videre i pokalturneringen efter straffesparkskonkurrence

Der er begyndt at tegne sig et mønster i Unions pokalpræstationer. 2-2 i ordinær spilletid, 0-0 i forlænget og afgørelse på straffespark. Sidste sæson betød det, at Union overraskende røg ud af turneringen til et velspillende Hundestedhold, der nåede et par runder længere og røg ud til daværende superligahold Vendsyssel.

Mandag aften var Union ikke taget længere end til Fælledparken for at møde Østerbro if, der spiller i Serie 1. Nikolaj Søgaard Laursen bragte Union foran med 1-0 inden pausen. I 2. halvleg kom Østerbro dog foran 2-1 inden Union fik bragt kampen i forlænget spilletid. Uniontilhængere havde måske bange anelser med sidste års erfaringer in mente og et svagt spillende Unionhold.

Efter 0-0 i forlænget spilletid skulle kampen afgøres på straffespark. Her blev Unions Jonas Arpe helten, da Østerbro brændte to straffe og Union scorede på alle fire ved Uffe Troensegaard, Jeppe Brædder Madsen, Rasmus Lucht og Nikolaj Søgaard Laursen.

I øvrigt var det godt at se Jonas Møller og Paulo Fernando i årets første optræden i Uniontrøjen efter skadesproblemer.

Sejren betyder, at Union er videre til næste runde, som spilles allerede på onsdag, hvor Union på udebane møder GVI kl. 19.00.

Husk at følg BK Union på facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*