Smalt nederlag til Ledøje-Smørum

Udklip fra SN.dk https://sn.dk/Sport-FAA/Ledoeje-Smoerum-bygger-paa-til-naeste-saeson/artikel/844972?fbclid=IwAR36Hkjd8PM6pfkgu5d0RWnxxvDhoqVNVQgxwJPO8wOqd2aQPUXsHcSK8h0

Det var ikke en kamp, hvor man kunne tælle den ene store chance efter den anden, eller den ene lækre detalje efter den anden, men det var to gode fodboldhold, der stod godt til hinanden, og som gav hinanden kamp til stregen.

De seks foregående kampe for Ledøje-Smørum i Danmarksserien er endt med fire sejre og en målscore på 15-0. Dt var svært at score mange mål mod BK Union, for de har mange mand bag bolden. Udeholdet spillede meget tålmodigt og ventede på chancen på kontraangreb. Det fik de flere gange i løbet af de første 45 minutter, men de blev aldrig for alvor farlige.

Det var LSF heller ikke, og det var også kun på en halv chance, at de kom foran. Forsvarsspiller Aske Victor var gået med frem på et hjørnespark, og efter noget klumpspil fik han skovlet bolden mod mål.

Bolden sad så yderligt, så selvom bolden nærmest trillede i mål, så havde Jonas Arpe i Union-målet inden chance for at nå den.

Det fik ikke BK Unions fire medrejsende tilskuere til at stoppe med at slå på tromme, synge og vifte med deres halstørklæder. De er altid et herligt bekendtskab, og de støtter deres hold i samtlige 90 minutter.

De fire gæve gutter fik noget at juble over, da Mehdi Djemai scorede et af de sjældne mål på Ledøje-Smørum. Efter lidt klubpspil, hvor den ramte overliggeren, og hvor Nicolaj Bjerregaard i målet prøvede at sparke den væk, så landede bolden hos Mehdi Djemai, der meget nemt kunne sende bolden i kassen.

Med små 20 minutter ind faldt afgørelsen. Efter et fint opspil endte bolden hos Frederik Jegind, der også havde en stor chance i 1. halvleg, men denne gang lagde han den sikkert ind bag Jonas Arpe i Union-målet.

Det blev sejrsmålet i et opgør, hvor Ledøje-Smørum var bedste hold, men hvis udeholdets kontramaskine havde kørt bedre, så havde de truet hjemmeholdet mere.

Ledøje-Smørum har to hold fra den nederste del af rækken i de to sidste kampe her i foråret. Først skal holdet til Ishøj og i sidste runde tager de imod Allerød.

Danmarksserien, pulje 2
Ledøje/Smørum-BK Union 2-1 (1-0)

Mål: 1-0: Aske Victor (40), 1-1: Mehdi Djemai (65), 2-1: Frederik Jegind (73),

Ledøje-Smørum: Nicolaj Bjerregaard – Martin Fisch, Aske Victor, Kasper Gram-Jensen – Emil Kjærsgaard (87: Mads Holden), Rasmus Frølund Thomsen (79: Mathias Beck), Marcus Weiss, Dennis Lind, Alexander Beck – Jacob Lind Lindbaum, Frederik Jegind (81: Martin Soelberg).

BK Union: Jonas Arpe – Obaida El-Itr, Mads Petersen (76: Flavio Camara), Nicolai Søgaard Laursen, Jeppe Brædder Madsen – Mehdi Djemai, Emil Skamby, Mads Janell Søndergaard, Thomas Schmidt Pedersen – Samuel Shepherd, Mike Poulsen.

Advarsler: Nicolai Søgaard Laursen (54), BK Union, Alexander Beck (70), Ledøje-Smørum, Obaida El-Itr (79), BK Union, Flavio Camara (90), BK Union, Thomas Schmidt Pedersen (90), BK Union

Udvisninger: Nicolai Søgaard Laursen (90)

Tilskuere: 90

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*