Ny træningsplan og banefordeling

Som tidligere nævnt skal Genforeningspladsen og skøjtebanen alligevel ikke renoveres.

Det betyder at vi igen kan rykke kampe og træning ind på vores primære anlæg tæt ved klubhuset.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den megen forvirring omkring baneforholdene har været til stor gene for vores planlægning og arbejde, ligesom de skiftende træningstider og -steder, har været til stor irritation for spillere, forældre og frivillige
Desværre er det ude af vores hænder og vi kan kun håbe på, at Københavns kommune kan finde en fornuftig og varig løsning på problemerne omkring Genforeningspladsen. Som det ser ud nu, kan vi fastholde den nye plan til og med oktober 2019. Planen ser således ud:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*