Vanvittigt comeback men bittert nederlag

Foto: Christian Ove Carlsson

FA 2000 er godt på vej mod 2. division for første gang i klubbens historie. Undervejs har de dog måtte se sig besejret af Union med hele 5-0 på hjemmebane og lørdag var Union tilbage på Frederiksberg Stadion. Der var dog absolut intet, der tydede på, at noget lignende skulle ske i starten af kampen. Da der blot var spillet 17 minutter, da FA 2000 var foran 3-0. 

Union fik dog hurtigt reduceret ved Uffe Troensegaard og ikke længe efter blev det 3-2 ved Sam Shepherd og da Villads Bache fra FA 2000 kort før pausen lavede selvmål stod det pludselig 3-3.

2. halvleg blev var også rig på chancer bl.a. reddede Unions målmand Jonas Arpe en friløber. Der var chancer i begge evner og kampen kunne gå begge veje. Omkring det 80. minut sker en lidt pudsig men afgørende situation, da en FA 2000 angriber bliver ramt i ansigtet i en duel tæt ved Unions baglinje og slår sig. Spilleren triller ind på banen for at blive tilset og linjevogteren vil have standset spillet, men dommeren vinker spillet videre. Pludselig er spillet igen kommet ned i det hjørne, hvor spilleren har ligget og ømmet sig og spilleren løber ind og blander sig i nærkampen om bolden fra en offsideposition, der set fra sidelinjen burde have ført til en offsidekendelse – det skete dog ikke. I stedet får FA 2000 hjørnespark som omdannes til endnu et hjørnespark, da Unions Nikolaj Søgaard får afvist bolden. På det næste hjørnespark er samme spiller dog uheldig at få lavet selvmål efter at være sidste mand på bolden i en stor klump tæt under mål.

Ærgerligt at en dommerfejl ender med at blive afgørende, men linjedommeren gør det også nemt for sig selv at blive udsat for kritik, når han vinker kampen i kondisko. FA 2000 ender således med at vinde kampen 4-3 og er nu tæt på 2. division efter de nærmeste konkurrenter fra B1908 tabte til Ledøje Smørum.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*