2. senior er kommet på sporet

2. senior havde en hård start på livet i Serie 1, hvor det ikke blev til point i de første kampe – selvom spillet kunne have berettiget til mere. I sidste weekend fik holdet udskudt deres kamp halvanden time inden kampstart, da DBU ikke kunne stille med dommer. Lørdag var holdet taget til Frederiksberg, hvor man spillede mod FB samtidig med at 1. holdet spillede mod FA 2000 blot 500 meter væk. Da holdet fik sæsonens første point for et par uger siden mod Vanløse var træner Martin Kannegaard selv trukket i målmandstrøjen og det samme gjorde sig gældende lørdag. Og måske det er vejen til succes.

Da 1. halvleg var færdigspillet førte Union 4-0 efter en overbevisende præstation. Det var imponerende og måske var det heller ikke overraskende, at 2. halvleg ikke blev lige så sprudlende, da FB vandt denne 2-0. Det gjorde dog ikke det store, da Union hermed fik de første tre point i Serie 3. En af grundende til at det ikke er overraskende er, at Union har flere muslimske spillere på holdet, som er udfordret af, at vi befinder os midt i Ramadanen og de derfor ikke kan spise i dagstimerne.

De tre point betød, at Union nu har rykket sig lidt op i tabellen med de fire indsamlede point.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*