Var bagud 0-3 men vandt 13-4!

Tirsdag aften udspillede en af sæsonens mærkeligste kampe sig på Genforeningspladsen, da Unions Serie 4 hold fik besøg af Brønshøj. Union topper rækken med 13 point og Brønshøj har blot fået et enkelt, som dog var med B1903, som Union deler 1. pladsen med. Lige inden kampen fokuserede Unionholdet på at være klar fra start og ikke undervurderede modstandereden på trods af, at de gik til kampen uden opvarmning. Det gik mildest talt ikke særligt godt, inden der var gået 10 min. var gæsterne kommet foran 3-0!

Efter denne våde klud i ansigtet fik Unionholdet samlet sig sammen og formåede at komme på 4-3 mod et Brønshøjhold, der begyndte at falde fra hinanden. Det kulminerede da en Brønshøj fik direkte rødt i for brok i forbindelse med et frispark til Union. Alligvel bragte Brønshøj sig på 4-4. Den begivenhedsrige halvleg var dog ikke færdig med at give for Brønshøj fik endnu et rødt kort og Union bragte sig på 5-4. Skribenten lærte noget nyt i forbindelse med det røde kort for det røde kort faldt efter to advarsler og nye regler betyder, at man ved en sådan udvisning må sætte en ny spiller på banen efter 10 minutter.

I pausen talte Unionholdet om at komme ud og være fokuserede på trods af, at det formodentligt ville blive endnu en mærkelig halvleg, hvor Union ville komme til at spille med en eller to mand i overtal. Det blev også en uskøn 2. halvleg, hvor Union fik scoret otte gange mere til slutresultatet 13-4. 

Holdet topscorer Jakob Gregersen fik for anden gang i sæsonen lavet seks! mål i en kamp og er nu oppe på samlet 17 må i seks kampe! Det blev en mærkelig kamp, hvilket skyldes et mildest talt udiciplineret Brønshøjhold, hvilket var synd for rent individuelt var det et hold med gode fodboldspillere. Som de selv forklarede er det dog svært, at få point når man altid slutter kampene med 9 eller 10 mand og det meste af holdet består af angribere.

Sejren betød, at Union nu har 16 point for seks kampe og en målscore på +17, så det er godt at kigge på stillingen indtil næste kamp, som er mandag d. 27 maj på hjemmebane mod Fremad Valby.

Husk at Like BK Union på Facebook – Link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*