Union endte som taber i målfest

Foto: Christian Ove Carlsson

I de seneste kampe har Union holdt nullet, men det blev der ændret på lørdag, da TFC Odsherred var på besøg. Allerede efter 1. halvleg var stillingen 3-1 til hjemmeholdet efter to mål af Sam Shephard og et enkelt af Uffe Troensegaard. I 2. halvleg fortsatte målfesten desværre dog med modsat fortegn, da Odsherred udlignede Unions føring. 

Heldigvis viste Mehdi Djemai klasse med et flot oplæg til Jeppe Brædder Madsen, der udnyttede chancen og bragte Union på 4-3. Mehdi Djemai havde fået chancen på venstrekanten og fik vist sig godt frem. Mod slutningen af kampen lignede det altså en Unionsejr, men så slog Odsherred til to gange i slutfasen og Union måtte dermed forlade kampen med bøjede hoveder.

Muligheden for revanche kommer lørdag, hvor Union skal på besøg hos topholdet FA 2000, der skuffede i weekenden med et 4-0 nederlag til Ledøje Smørum. Kampen spilles kl. 13.00 lørdag på Frederiksberg Stadion.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*