Opskriften på point – træneren på kassen

Unions Serie 1 hold har haft en svær start på livet i efter oprykningen fra Serie 2, efter de første fire kampe havde holdet nul point og en målscore på -10. Det var derfor endnu en vigtig kamp lørdag i lokalopgøret mod Vanløses 2. hold. Det så umiddelbart ikke lovende ud for Union, da skader blandt målmændene gjorde, at træner Martin Kannegaard måtte sætte sig selv på som målmand.

Han formåede ikke at holde nullet, men da Ingolf Troensegaard anbefalede sig til 1. holdstræner Morten Vinter med to mål sluttede opgøret 2-2. En sjov detalje er, at Ingolfs bror Uffe nogenlunde samtidig scorede to mål for 1. holdet i sejren over Kastrup.

Husk at like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*