Vigtig sejr i Kastrup

Unions Danmarkseriehold har en stærk defensiv på trods af, at der har været stor udskiftning på målmandsposten og forsvarskæden i foråret. Det normale førstevalg Andreas Dyhr er skadet, hvilket har betydet en kamp til Christian Hammerum og i de seneste to kampe Jonas Arpe. Foran Jonas Arpe stod i dag en firebackkæde bestående af Jonas Vorborg, Mads Petersen, Nikolaj Søgaard Laursen og Obaida Itr og det var en succes, da de fik et clean sheet i 2-0 sejren, hvilket betyder, at Jonas Arpe har holdt målet rent i de seneste to kampe,

Dagens sejr kom i hus efter to straffesparksscoringer af Uffe Troensegaard, der var tilbage efter overstået karantæne. Det var en vigtig sejr, da Union nu har hele 13 point ned til Kastrup på sidstepladsen samt øgede afstanden til de øvrige hold under Union tabellen Fremad Valby, Allerød og Ishøj som alle måtte nøjes med et enkelt point i dag.

I næste weekend kommer Oddsherred på besøg på Genforeningspladsen kl. 13.00.

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*