Kedelig og kontrolleret 0-0

Foto: Christian Ove Carlsson

Unions Danmarkseriehold var hårdt ramt af skader og karantæner til weekendens kamp mod KFUM Roskilde, der var placeret på Genforeningspladsen, da arbejdet med at omlægge banen endnu ikke er startet. KFUM havde inden kampen ikke tabt i 11 kampe, hvoraf hele syv dog var endt uafgjort, hvilket forklarer at holdet ikke kæmper med helt i toppen. Efter en meget chancefattig kamp hvor Union tog et meget defensivt udgangspunkt endte kampen som det startede uden mål. På trods af det defensive udgangspunkt havde Union faktisk de største muligheder og endda bolden i mål i en situation, hvor målet blev underkendt for enten frispark eller offside.

Referat fra KFUM Roskildes Facebookside:

“Først det positive: KFUM er nu ubesejret i 12 DS-kampe i træk, og det er altid bedre at spille uafgjort end at tabe, ligesom defensiven trods ændringer i forsvaret endnu engang fungerede upåklageligt.

Men ellers var det voldsomt svært at finde lyspunkter, da Union og KFUM spillede 0-0 i lørdagens kamp på Genforeningspladsen i København.

Gæsterne manglede den skadede Micki Kold Nagel (ude i fire uger) samt Nicolai Høgh, forhindret af private årsager. Alligevel forståeligt, at cheftræner Stefan Håkansson var stærkt utilfreds med indsatsen.

”Vi viste et mangelfuldt teknisk niveau på et underlag, der ikke fås bedre. Vi var langsomme i presset og gav dem alt for tit lov bare at løbe med bolden. Præstationen er slet ikke godkendt, og alle skal gruble over deres egen indsats, så vi kan få andre boller på suppen”, fastslog træneren.

Mico Elvig og Christoffer blond udgjorde midterforsvaret, mens Rasmus Lundberg spillede højre og Serkan Firat venstre back. Morten Jørgensen var med fra start, mens Mads Julø havde afløst Danny Stencel på venstre kant.

Gæsterne fik kampens første mulighed, men inde foran mål lykkedes det forsvaret at få blokeret afslutningerne fra Emil Ølvang og Kenneth Beyer. Dernæst fik Unions Rasmus Lucht en halvstor mulighed, men sendtre 
bolden forbi mål med et halvkikset spark efter et godt gennemspillet angreb.

Emil Ølvang headede Rasmus Lundbergs centring forbi stolpen fra en spids vinkel, og senere var der panik i den anden ende efter et boldtab i forsvarszonen. Det gav Mads Søndergaard et stort tilbud, men godt presset af Marc Lyster sendte han bolden forbi mål.

KFUM’s spil var det meste af halvlegen præget af for langsom boldomgang, som gjorde det vanskeligt at komme frem til kvalificerede afslutninger. Dog med lyspunkter i minutterne før pausen. Her blev et godt skud fra Erkan Firat blokeret til hjørnespark, og da Morten Jørgensen fik en lidt tilfældig chance, var målmand Jonas Arpe på plads 
og reddede ved foden af stolpen.

I pausen gik Rasmus Lundberg ud med en skade i låret. Aske Andersen kom ind som venstre back, og Serkan Firat rykkede over i højre side. Emil Ølvang sendte et frispark lige uden om sammenføjningen, og Mads Julø blev afløst af Danny Stencel.

Da keeperen tabte bolden i en luftduel med Kenneth Beyer, og Ølvang sendte bolden i mål, blev målet annulleret for frispark til målmanden. Lidt senere fik Union et mål annulleret for offside, og 10 minutter før tid kom Jonas Jakobsen på banen, mens Morten Jørgensen gik ud.

KFUM gik over til at spille med tre mand bagude, og Aske Andersen rykkede frem i forreste linje. Uden effekt, desværre. Til gengæld slap gæsterne med skrækken, da Union kom afsted i en omstilling tre mod én, men uden at få afsluttet.

Opgørets eneste advarsel tilfaldt hjemmeholdets Obaida El-Itr.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*