Nederlag i påsken

Sæsonen i Danmarkserien startede med en flot sejr i Allerød. Lørdag var Union tilbage i Allerød og denne gang blev det til et nederlag på 4-1. Allerød bragte sig foran kort inde i 2. halvleg, men det lykkedes Jeppe Brædder Madsen at udligne et kvarter inde i 2. halvleg på et straffe. I denne periode havde Union tilkæmpet sig overtaget, men et rødt kort til Uffe Troensegaard efter to gule vendte opgøret og Allerød sikrede sig sejren med tre scoringer. Du kan desuden læse, hvad Allerøds lokalavis skrev om opgøret her.

Dette var en bet for Union, da bundholdene hermed hentede ind på holdet. I weekenden venter et svær kamp mod formstærke KFUM Roskilde kl. 13.00 i Tingbjerg.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*