Baggårdskattens genkomst og et vanvittigt resultat

Lørdag var der gensyn med Christian Hammerum i Unionburet og det var en succes, da han sikrede point med et par klasseredninger i slutfasen. Union havde bragt sig foran 1-0 ved Uffe Troensegaard, men måtte se Ishøj udligne i 2. halvleg. Pointen betød, at Union holdt afstanden til den tunge ende af tabellen. 

Lidt tidligere på lørdagen spillede Serie 1 holdet hjemme mod Fremad Amagers 2. hold og det blev en anderledes kamp. Ved pausen var Union bagud 4-1. Det vendte holdet dog imponerende ved til en 5-4 føring for dog til sidst at tabe 7-6!!! Tilmed brændte Union et straffespark til sidst vedIngolf Troensegaard, der dog havde lavet hattrick forinden! 

Vi håber på mindre spænding og flere point i den kommende uge.

Husk at like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*