Nederlag til Ledøje Smørum

Foto: Christian Ove Carlsson

De seneste sæsoner har budt på mange flotte kampe af Unions bedste mandskab – lørdagens kamp mod Ledøje Smørum var ikke en af dem. Foråret var ellers virkelig kommet til Brønshøj, hvor Union har midlertidig hjemmebane grundet ombygning af Genforeningspladsen, mange tilskuere havde fundet til Tingbjerg og Den Røde Hær støttede trofast, men det forplantede sig ikke til banen. 

Ledøje lukkede godt ned for et tamt Unionmandskab og forsøgte prompte at udnytte fejl i Unions opspil. Dette lykkedes en gang i 1. halvleg, hvor nordsjællænder bragte sig foran. Union var bedre i 2. halvleg, men blev aldrig rigtigt farlige og mod slutningen lukkede Ledøje kampen til 2-0. 

Der er noget at arbejde med for truppen i den kommende uge. Det skal nævnes, at Union gav debut til to spillere i denne kampe. Både Mathias Betzer, der er kommet fra Hobro og Nikke Petersen, der er Unions første grønlænder på 1. holdet blev skiftet ind i 2. halvleg. Tillykke med debuten.

#Unionerminven

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*