Forårspremiere mod Fremad Valby for Danmarkserien

Efteråret bød på debut i Danmarkserien for Union, hvilket naturligvis betyder, at dette forår også bliver det første forår med Danmarkserie for Unions bedste fodboldspillere.

Ovenpå et par sejre i de sidste træningskampe fortæller førsteholdstræner Morten Vinther, at man er klar til at sætte point på kontoen mod Fremad Valby kl. 13.00 lørdag i Valby – og som udgangspunkt naturligvis helst 3.

Skader har drillet holdet i opstarten og flere normalt faste startere er ude til den første kamp. Trænerteamet er dog fortrøstningsfulde, da afløserne har gjort det godt. Hvis man kommer ud og ser kampen vil man også få et par debutanter at se. 

Trænerteamet har set Fremad Valby et par gange og har en formodning om, Fremad Valbys styrker og svagheder. Overordnet set går meldinger på, at det er et godt spillende hold med nogle spændende profiler.

#Unionerminven

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*