U14a: Flyvende fra sæsonstart

Foto: Vali Khaleghi‎

Mens alle andre hold i BK Union, inkl. Danmarkserieholdet, spiller træningskampe og slider på træningsbanerne frem mod sæsonstart, så har BK Unions talentfulde U14 hold i Øst rækken, allerede været i gang med turneringen i 2 uger. Og de er kommet fuldstændig flyvende fra start.

Det lignede ellers en svær start med først Brøndby IF og derefter Farum (FCN), (sidste års nr 2 og 1) i de første 2 kampe.
Men det skulle vise sig at blive en super start på turneringen.
Første kamp mod Brøndby blev fortjent vundet med 3-1 efter en kamp med tempo og godt spil.

Foto: Vali Khaleghi‎

Den anden kamp mod Farum som vandt rækken suverænt sidste år, og som i gennemsnit scorer 5 mål pr. kamp kunne godt gå hen og blive en målrig affære.
Det skulle dog vise sige at blive en yderst intens og lige kamp.
Efter et sandt drama med brændt straffe af Farum og en scoring af BK Union 1 minut før tid, kunne jublen bryde ud efter sidste dommerfløjt og en sejr på 1-0 var i hus.
Hele 3 gange lød sejrs sangen efter kampen i bar eufori over den flotte start på sæsonen og en pt. 1 plads i rækken efter 2 kampe og 2 sejre.

Udenlandstur til Holland.
Vi søger nogle sponsorer til vores udlandstur, da vi arbejder på at komme en tur til Eindhoven, for at spille en international turnering i Kristi-himmelfartsferien.
Så hvis der er nogle i BK Unions netværk, som kunne være interesserede, stå vi klar med åbne arme, så vi kan komme afsted.

Mvh
Trænerteamet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*