Vil du være dommer? BK Union hjælper dig i gang

BK Union hjælper med at få dommermangelen til livs

Der mangler dommere i Fodbolddanmark, og et stigende antal 11-mandskampe, må afvikles uden uddannede dommere. Derfor tager BK Union, sammen med andre klubber i DBU København, nu ansvar og tilbyder spillere, forældre og andre interesserede DBUs dommergrundkursus.
Det tilbud har vores 18-årige assistenttræner på U/12 Jens August Tolshave taget imod, og han bestod i søndags dommergrundkurset og kan nu kalde sig DBU dommer.

“Man skal selvfølgelig sætte sig ind i fodboldloven og kunne reglerne. Det siger sig selv. Men derudover lærer man en del om kommunikation og konflikthåndtering, det at lede en fodboldkamp og man får en masse praktiske fifs til dommergerningen. Det har været sjovt og lærerigt, og så giver det selvfølgelig muligheden for at tjene lidt penge”, udtaler den nyudklækkede dommer.

Udover Jens har vi i BK Union også haft Jihad Talat fra 2. senior i gennem uddannelsen, ligesom at stort set hele vores nuværende årgang 2003, for et par år siden var i gennem DBUs kamplederkursus.

Kunne du tænke dig at starte på DBUs dommergrundkursus – så tag fat i ungdomsleder John Emil Winberg på je@bkunion.dk eller 31172099 og hør nærmere.

https://www.dbukoebenhavn.dk/uddannelse_og_traening/dommeruddannelse/dbu_dommerkurser_-_baggrund/dbu_dommer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*