AB fra 2. division kommer på besøg tirsdag

Tirsdag aften kommer AB fra 2. division på besøg på Genforeningspladsen. Union mødte dem også forud for efterårssæsonen, hvor det blev til 1-1. Union er foreløbigt kommet godt i gang med opstarten, hvor omkring 20 mand er til træning hver gang, heriblandt flere nye ansigter. Den første træningskamp blev vundet 4-2 over Herstedøster og lørdagens træningskamp mod Birkerød blev desværre aflyst.

AB er også kommet godt i gang. De har foreløbigt spillet uafgjort med både Hvidovre og Helsingør fra 1. division og klart slået Hillerød fra deres egen række. Der er altså lagt op til en spændende træningskamp, så smut forbi Genforeningspladsen tirsdag aften kl. 18.00. Mon ikke John Lynge i tutten sørger for, at det er muligt at købe en kop varm kaffe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*