Velkommen til Martin Kannegaard som ny træner for 2. senior

Martin Kannegaard

Den nye sæson er skudt i gang, og da det betyder opstart med 1. og 2. senior. Klubben har været på transfermarkedet og hentet en ny 2. holdstræner ind. Vi har været så heldige at få fingrene i en god bekendt af klubben.

Martin Kannegaard tidligere 1. holdsspiller og nuværende U14 træner har taget kampen op og vil være manden, der skal etablere vores 2. hold i den stærke 2. holds serie 1. Han vil indgå i et tæt samarbejde med Morten Vinther og hans stab.

Martin er kendt for en kontrollerende spillestil, som går i godt spænd med den måde vores 1. hold spiller på. Vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet og har store forventninger.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*