Transferbombe: Union henter forstærkning i Brøndby IF

Erfaren Brøndby-dreng kommer til Genforeningspladsen

Foto: Jan Christensen

Det kan ikke være gået mange næses forbi, at børne- og ungdomsafdelingen i BK Union er i rivende udvikling i disse år.

Nu bliver indsatsen i børneafdelingen styrket yderligere. Med ansættelsen af børnekoordinator Ian Melhede er det målet gøre vores tilbud til de yngste endnu stærkere end det er i dag.

Ungdomsformand og dagligleder John Emil Winberg udtaler: 
“Da vi startede MicroUnionerne op for 2,5 år siden, var det målet at blive 30 medlemmer. I dag er vi næsten 100 medlemmer under 5 år. Hvis vi skal fastholde de medlemmer, og sikre at de starter med at spille fodbold på et reelt turneringshold, så skal vi være endnu dygtigere til at rekruttere og uddanne forældretrænere. Desuden er det meget centralt, at alle børn og forældre føler sig velkommen i klubben allerede fra første træningsdag. Her er vi sikre på, at Ian med sin erfaring og kompetencer, kan gå ind og løfte os til et nyt niveau.”

Ian der har 15 års erfaring som træner i Brøndby IF, og i øvrigt er i besiddelse DBU/UEFA A-licens, er ansat på en 1-årig deltidskontrakt med midler fra DIF/DGIs foreningspulje. De primære arbejdsopgaver bliver at udvikle og koordinere træningen hos MicroUnionerne, samt at styrke indsatsen på U/5-U/10, hvor uddannelsen af forældretrænere kommer til at spille en stor rolle.

” Jeg er ekstrem glad for at være en del af en klub hvor glæde og engagement er i top. Jeg glæder mig til at kunne bidrage med min erfaring til nuværende og kommende trænere og frivillige, der dagligt præger klubben. Min målsætning er ikke at komme og lave det hele om, men i stedet bidrage hvor der er brug for det og hjælpe til med at Union når nye højder”, siger Ian Melhede.

Ian har allerede haft første arbejdsdag, og vil primært være i klubben de dage hvor vores børnehold træner. Tag godt imod ham.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*