Info om Genforeningspladsen

Genforeningspladsen

Som det nok er de fleste bekendt, har anlæggelsen af Genforeningspladsen ikke forløbet helt som det var planlagt. Fra et fodboldmæssigt perspektiv fungerer anlægget glimrende, men desværre har det vist sig, at det ikke er muligt at fryse isen til skøjtebanen, som var hovedformålet med ombygningen. Det betyder, at der nu i flere år ikke har været skøjtebane på anlægget. Det betyder, at banen skal brydes op igen og anlægget lægges om, så der kan fryses is. Desværre har det indvirkning på os som klub, da det ikke vil være muligt at anvende anlægget til at spille fodbold fra d. 15.4 til 11.10 i år.

Det har naturligvis stor betydning for klubben, da vi bliver presset på baneforhold. Vores mange ungdomshold får forringede træningsvilkår og vores elskede hjemmebane til 1. holdskampene forsvinder midlertidigt. Der er ikke andet at gøre end, at vi må rykke tættere sammen, som vi kan i klubben og jo prøvede så sent som første gang anlægget blev anlagt.

Konkret betyder det, at 1. holdets kampe i perioden vil blive spillet på den nye kunstgræsbane i Brønshøj i perioden. Dette har været den bedste løsning og en af de primære årsager til beslutningen er, at 1. holdet skal kunne spille “hjemmekampe” på kunstgræsunderlag.

Vi opfordrer til, at denne uhensigtsmæssige situation blot føre til, at vi står endnu mere sammen på tværs af klubben.

Sportslige hilsner 

Bestyrelsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*