Kulturguidejulekalender 24: Formand Bo Sten Hansen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg rykkede fra Brønshøj til Union i sommeren 2002 og spillede en halvsæson på 1. senior. Efter et år i Bruxelles spillede jeg endnu en halvsæson i 2004 men løb desværre ind i en alvorlig skade. Siden efteråret 2004 har jeg været formand og det seneste 1,5 år U7-træner for min søns hold. Jeg elsker klubben mere og mere år for år.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Jeg startede Copenhagen Sparkling Tea Co. i 2017 sammen med min kompagnon og bruger derfor meget af mine vågne tid på at sælge budskabet om fortræffeligheden ved mousserende te på champagneflasker.

Hvilken film vil du anbefale?

Jeg er nok ikke den rigtige at spørge, da jeg ikke ser mange film – dertil er fodbold i TV og live for vigtigt. Skulle jeg nævne en film, som bare holder, må det være Tarentinos ”Django Unchained” – det er bare god og intelligent underholdning fra ende til anden.

Hvilken bog vil du anbefale?

Qua jeg rejser meget hører jeg mange lydbøger, og mange af de danske krimier sparker r..  Senest har jeg læst/hørt Michael Katz Kreefeldt. Dog må det blive Morten Papes debutroman ”Planen” som jeg vil fremhæve om hans opvækst i Urbanplanen på Amager. Den beskriver desværre alt for godt, hvordan mange børn ikke har de muligheder, som de fortjener. Når man læser bogen bliver det endnu mere livsbekræftende at bruge mange timer i Union på at skabe glæde og succesoplevelser for alle børn gennem sport.

Hvilken stykke musik vil du anbefale?

Som alle andre, så knuselsker jeg Kim Larsen og Langebro har altid været mit favoritnummer tæt forfulgt af Pianomand og alle de andre fede sange, han har lavet.


Hvad ønsker du dig i Julegave

Jeg er pisse dårlig til gaver og mangler sgu ikke noget. Mit største ønske er derfor, at vi i Union får godkendt vores ansøgning til Tipspuljen, så vi kan ansætte endnu en stærk ressource i Ungdomsafdelingen med særligt fokus på de helt unge årgange.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*