Kulturguidejulekalender 21: Mads Orla Andersen

Hvad er din relation til BK Union?

Min relation til Union er at, jeg er med i fangruppen “Den Røde Hær”, hvor vi har fuldt Union siden August sidste år og hvor jeg er trommeslageren, der driver alle til vanvid. Folk i klubben tager super godt imod en, og man føler, at man har været Unioner hele livet, når man kommer ind.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Når jeg ikke er i Union, er jeg igang med med studie som bygningskonstruktør, som slutter til januar. Så er jeg lige blever far og det tager også en del af min tid.

Hvilken film vil du anbefale?

Jeg kan godt lide “Black mass”, filmen foregår i 1975 i Boston og Johnny Depp spiller gangsterbossen James Bulger, som styrer Boston med hård hånd.

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er den store bog mand, men hvis jeg skulle vælge en favorit er det, Hans Sherfig – Den forsvunde fuldmægtig, den havde jeg svært ved at lægge fra mig.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Uden at lyde som en stor kliché, så hører jeg faktisk utroligt meget forskelligt musik, fra klassisk til fransk ghetto rap og black metal, så den er svær at svare på, men lige for tiden når jeg skal koncentrere mig med min opgave, har jeg hørt meget Dmitri Shostakovich, som var en klassisk komponist fra SovietUnionen, især hans Jazz Suite No.2:6. Waltz II kan jeg godt lide. I den anden boldgade lytter jeg meget til en rapper fra Hamborg der hedder “SA4”, når jeg ikke lige skal koncentrere mig så meget.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Jeg ønsker mig allermest i julegave, at kommunen siger ombygningen, at Genfield Road kun kommer til at tage den halve tid, men af de lidt mere jordnære ønsker er det noget så kedeligt som en damp blender, som jeg kan lave baby mos med ha ha.

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*