Kulturguidejulekalender 18: Lars Jeppesen

Hvad er din relation til BK Union?
Mine relationer til Union går uafbrudt tilbage til 1957 – 1958, hvor jer blev indmeldt som drengespiller. I ungdomsårerne spillede jeg en målfarlig centerforward og blev også topscorer som ynglinge spiller (16 – 18 år), jeg var samtidig i nogle år også ungdomtræner for puslingene. Sidst i 1960erne blev jeg kasserer, en overgang også alm. bestyrelsesmedlem.
Som senior  på 1. holdet fra 1965 til 1975 blev jeg sat ned som “højre halfback” I 1973 med til for 1. gang at vinde mellemrækken og rykke op i KS.
Pt. er jeg kasserer i foreningen Unions Venner, der støtter ungdomsarbejdet i Union.
 
Hvad laver du, når du ikke er i Union?
Når jeg ikke er i Union eller på krydstogt er jeg PHD/pensionist hele dagen. Samtidig passer jeg mit lille firma, hvor jeg bogfører og udarbejder regnskaber for en række kunder.
 
Hvilken film vil du anbefale?
Hvis jeg skal anbefale en film må det blive Blues Brothers, komedie med en masse god musik fra min tid.
 
Hvilken bog vil du anbefale?
Jeg har læst en del bøger gennem tiden men ikke så mange mere. Hvis jeg skal anbefale nogen tidligere, må det blive “Kræftafdelingen” af Solsjenitsyn, måske “Fem sorte høns” af Nevil Shute. De 5 sidste jeg har læst er “Afd. Q” af Jussi Adler-Olsen, men den behøver ingen anbefaling.
 
Hvilket stykke musik vil du anbefale?
Af musik elsker jeg blues og country, helst med Van Morrison eller Willy Nelson.
 
 Hvad ønsker du dig i julegave?
Mit juleønske er at alle i Union, især gammelmandsafdelingen, må være raske fysisk såvel som psykisk.
Mit sidste ønske er at vinde bare en enkelt gang til masters indendørstræning om torsdagen uden, at jeg selv skal sammensætte holdopstillingen.
 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*