Kulturguidejulekalender 17: Mikkel A. Petersen

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg har haft to drenge i BK Union – og var i en periode træner og holdleder for årgang 2005 – og også kort træner/assistent træner for årgang 2008. Og så også lige træner/holdleder for årgang 2006 da de var ved at gå fra hinanden. Jeg er pt. udsendt med familen til USA – men medio 2020 vender vi hjem igen, også har vi tre drenge, der forventeligt starter i Union igen.

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Jeg er pt. udsendt af Forsvaret til Pax River (en Flådebase, der ligger i Maryland, syd for Washington DC.) Her har vi været siden medio 2016 og vi vender som sagt hjem medio 2020. Jeg fungere i fritiden som hjælpetræner og holder for et årgang 2009 Travel Soccer hold.

Jeg satser der hårdt på at den yngste starter på 2015 årgang i Union, den mellemste glider tilbage på årgang 2008 holdet, den ældste tilkæmper sig en plads på årgang 2005 holdet og desuden at den ældste melder sig som assistenttræner for sin mindste lillebror på 2015 holdet.

Hvilken film vil du anbefale?

En film jeg glæder mig til er den næste Avenger film: Endgame. Jeg var stor Marvel og DC fan som barn – og tilsyneladende stadigvæk – så det bliver cool.


Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg er lige blevet færdig med at læse ( for 6. Gang) Tom Clancys Red Storm Rising. For en fagnørdet søofficer, så bliver man aldrig træt af den. Jeg gør i hvert fald ikke.

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Musik jeg vil anbefale – S&M live album af Metallica, med The San Francisco Symphony. Kombinationen af genre er cool.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Julegave ønsket er nemt – at drengene score på saksespark når de spiller. Egentlig et ganske beskedent ønske

Husk at Like BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*