Kulturguidejulekalender 16: Rasmus Pazdecki

Hvad er din relation til BK Union?

Jeg er U16 cheftræner i BK Union hvilket har været siden forår ’18

Hvad laver du, når du ikke er i Union?

Jeg arbejder som kreativ konceptudvikler Universal Music Danmark. Her laver jeg alt fra musikvideoer til sociale medier strategier for upcoming danske hiphop artister.

Hvilken film vil du anbefale?

En film alle bør se er “Fight Club.” Den indeholder perfekte skuespilspræstationer fra Brad Pitt og Edward Norton, den er enormt godt fortalt, billedsproget var helt unikt for sin tid og plottwistet til sidst er legendarisk. Udover det, synes jeg alle børn/unge + trænere der er interesserede i at blive bedre, bør se “Whiplash” fra 2014. Fremragende fortælling om talent, hårdt arbejde og skyggesiderne af begge dele.

Hvilken bog vil du anbefale?

Det er nemt, “Hitchhikers guide to the galaxy” er den bog jeg har læst flest gange. I 6. klasse læste jeg den første gang og var helt på røven over den. Siden da har jeg læst den min. 10 gange og ejer flere forskellige versioner af bogen. 

Hvilket stykke musik vil du anbefale?

Talking Heads er mit yndlingsband og det anbefaler jeg til alt og alle. Hvis vi skal have en nyere kunstner på banen, vil jeg nok sige Frank Ocean.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Nye bolde, en pullup bar ved Genforeningspladsen og dedikerede spillere

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*