Vennerne gav pizza

U/14 drengene har været i gennem en begivenhedsrig og succesfuld sæson. Sportsligt er det som før nævnt på disse sider, gået over alt forventning. Men også socialt går det rigtig godt på årgangen. Det er blevet bemærket af Unions venner, som havde valgt at donere kr. 2000, så spillere og trænere kunne spise pizza i klubhuset efter en kold omgang træning. Tak for bidraget.

Allerede onsdag aften står den igen på en blanding og sport og socialt samvær, når forældre og spillere er indbudt til afsluttende træning og efterfølgende æbleskiver i klubhuset. Der går rygter om at træner for 1. senior Morten Vinther dukker op med en overraskelse til drengene. Vi følger selvfølgelig op på de rygter og bringer nyt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*